«فنجانهای سفارشی»؛ کار، خلاقیت، پیروزی
هفتهنامۀ اطلاعات بورس - 1401/06/19
پرورش خلاقیت کودکان، به آنها میآموزد به استعدادها و تواناییهای منحصر به فرد خود اعتماد کنند. کودک خلاق، میتواند با خلق آثار ارزشمند، ارزش ایجاد کند. پرورش ذهن خلاق بیش از هر چیز، به دانش و صبوری والدین بستگی دارد که مشتاقانه در این مسیر همراه کودک باشند و به او انگیزه بدهند. چنین کودکانی در بزرگسالی به افراد کارآفرین و نوآوری تبدیل میشوند که برای هر مسألهای، راهحلی خلاقانه دارند.
کودکان باید بدانند برای موفقیت در زندگی، باید همیشه حواسشان به فرصتها باشد. میشود دربارۀ مسائل کوچک و بزرگی که باعث ناراحتی و آشفتگیشان میشود، با آنها صحبت کرد و برای حل آنها از خودشان کمک گرفت. یادگیری مهارت تبدیل تهدیدها به فرصتها و تمرکز بر خلق راهحل برای مسائل، ذهن کودکان را بارور و پر از ایده میکند. برای مثال، متفاوت بودن سلیقه و علایق انسانها باعث میشود نیازها و خواستههای متنوعی به وجود آید. تشخیص بهموقع این نیازها و خواستهها، موجب تولید کالاها و خدمات جدید میشود و این دقیقاً همان کاری است که کارآفرینان انجام میدهند.
داستان «فنجانهای سفارشی» از راهحل ذهن خلاق فرزندی برای کمک به کسبوکار پدرش میگوید. در عصر رقابت تنگاتنگ کسبوکارها، کارآفرینها برای بقا و پیشرفت باید همواره خلاق و نوآور باشند تا حرفی برای گفتن داشته باشند و در بازار باقی بمانند. شخصیت اصلی داستان، بچه پنگوئنی است که با شناخت نیازها و علایق و سلیقۀ دوستانش، ایدهای را که در سرش داشت، پروراند و با ساخت فنجانهای منحصر به فرد، جذابیت فراوانی برای مشتریانش رقم زد. کودکان در این داستان میآموزند موفقیت گاه با تغییری کوچک اما دقیق اتفاق میافتد و آثار بزرگی به همراه دارد.
«فنجانهای سفارشی» یکی از مجموعه کتابهای آموزش سواد مالی به کودکان است که در آکادمی هوش مالی تهیه و به همت انتشارات قدیانی چاپ و روانۀ بازار شده است.
این مطلب را در هفتهنامۀ اطلاعات بورس بخوانید.
هشتگهای مرتبط
مطالب پیشنهادی
-
خرج کردن، درآمد هم میخواهد
پیتر کالینگتون، نویسندۀ کتابهای سواد مالی در مصاحبۀ اختصاصی با آکادمی هوش مالی
-
آموزههای سواد مالی در کلیله و دمنه-2
روایت دو داستان کوتاه درباره «حفظ و نگهداری مال»
-
بدهی و رد پای آن در دوران بازنشستگی
گزارشی از نشست جهانی «مدیریت بدهی و امنیت مالی»
-
سواد مالی خانمها؛ افزایش درآمد یا کاهش هزینه؟
سخنان دکتر کمیل رودی در برنامۀ تلویزیونی «عصر شیرین»؛ شبکۀ افق؛ فصل اول؛ قسمت چهارم